​Digjet autoservisi në Prizren

​Digjet autoservisi në Prizren

Një lokal është përfshirë nga zjarri në Prizren, ku kishte vetëm dëme materiale.

Rastin e ka raportuar pronarët e lokalit. Njësitë policore dhe zjarrfikësit kanë dalë në vendin e ngjarjes dhe kanë shuar zjarrin. Rasti vazhdon të hetohet.