Një i arrestuar për kontrabandim me migrant

Një i arrestuar për kontrabandim me migrant

Një person është arrestuar në vendkalimin kufitar Merdare, i cili dyshohet se kishte kryer veprat kontrabandë me migrant dhe falsifikim të dokumenteve, dhe i njëjti ka figuruar në listën e personave të kërkuar nga policia.

I dyshuari me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje, rasti vazhdon të hetohet.