Hoti do të vizitojë Komunën e Obiliqit

Hoti do të vizitojë Komunën e Obiliqit

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Republikës së Kosovës, Rexhep Hoti, do të vizitojë Komunën e Obiliqit ku do të takoj kryetarin e kësaj komune për të diskutuar rreth pergaditjes së Garës Nacionale të Sportit që do të filloj nga muaji shtator

.


MË SHUME NGA Nacionale