APEL PËR NDIHMË

APEL PËR NDIHMË

Shoku jonë Astrit Islami ka nevojë për ndihmë financiare pasi që është diagnostifikuar me sëmundjen Leukemi Akute dhe është duke u trajtuar në Turqi.

Shërimi i tij kushton 110’000 Euro shumë te cilën familja e tij nuk e ka, andaj I lusim të gjithë njerëzit vullnetmirë të kontribojnë sado pak që ti mundësohet shërimi,
Çdo cent nga ju ka vlerë të madhe për Astritin,
Mund të kontriboni përmes llogarise Bankare

Raiffeisen Bank Kosovo
Emri I mbajtësit te llogarisë: Fatmir Islami (Babai)

Nr. I llogarisë(IBAN): 1501070000168757 (Per Kosovë)
______________________________________________________________
Nr. I llogarrisë(IBAN): XK051501070000168757 (Per donacione jashte Kosovës)
Swift Kodi: RBKOXKPR
------------------------------------------------------------------------------------
Adresa: Dashec, Skenderaj
Numrat kontaktues: Fatmir Musli Islami (Babai): 049848609
Arlind Fatmir Islami (Vllau): 049225942

Gjithashtu mund të dërgoni edhe sms në numrin: 55101 (VALA).

Gjithashtu mund të kontriboni edhe përmes GoFundMe në linkun më poshtë:

https://www.gofundme.com/f/9k5np-let039s-help-astrit-islami?utm_source=customer&utm_medium=copy_link&utm_campaign=p_cp%20share-sheet&fbclid=IwAR0rD9N5SwnXvC75FOtJa0--2xvSxTmGh-AdTNUpt7k1KFPXJtd9gR9_wg8

Autor: RTKlive


MË SHUME NGA Nacionale