Kërcënohet nga ish i dashuri

Kërcënohet nga ish i dashuri

Një person është arrestuar në Mitrovicë, pasi që ka kanosur një femër me të cilën ka qenë më herët në lidhje dashurie, por me të cilën ishte ndarë, njofton Policia e Kosovës.

Viktima ka deklaruar se i dyshuari është duke e shqetësuar dhe kërcënuar duke i dërguar edhe mesazhe kërcënuese.

Pas intervistimit, me urdhër të prokurorit kujdestar, i dyshuari është liruar në procedurë të rregullt.