Tyler Joseph dhe bashkëshortja e tij Jenna, po presin fëmijë

Tyler Joseph dhe bashkëshortja e tij Jenna, po presin fëmijë

Artisti 30 vjeçar e dha lajmin emocionues në një koncert të tij në Berlin të Gjermanisë.

Gjatë koncertit, Tyler ftoi gruan e tij të cilës iu duk pak barku në rritje.

“E dini që thash po sjell dy njerëz në skenë, dhe ja”, tha ai përpara se ta puthte barkun e saj.

 

Embedded video