Artisti shqiptar Nikë Rrasi feston ditëlindjen në Birmingham te Stallone

Artisti shqiptar Nikë Rrasi feston ditëlindjen në Birmingham te Stallone

Ai është një artist i cili herë pas here na shfaqet në rolet e tij interesante si aktor.

E kemi fjalën për aktorin Nikë Rrasi i cili ka festuar ditëlindjen si kurrë më parë, ku mësojmë se bashkëshortja e tij ia ka bërë këtë suprizë duke e dërguan te vendi i aktorit të madh Sylvester Stallone në Birmingham të Anglisë.

Mësojmë se aktori shqiptar është fans i madh i aktorit internacional e do të mbetet për të ditëlindja më e bukur e tij. Edhe 100 i urojmë dhe ne Nikës dhe suksesin pse jo të Stallones.BS

ImageImage

Image


MË SHUME NGA Magazina