Çifti i njohur ndahet pas 30 vitesh martesë

Çifti i njohur ndahet pas 30 vitesh martesë

Sarah Palin dhe bashkëshorti i saj Todd Palin, po divorcohen pas 30 vjet martesë.

Todd, paraqiti dokumentet për divorc të premten.

Sipas dokumenteve, papajtueshmëria e temperamentit midis palëve ishte arsyeja e ndarjes.

Çifti ka edhe fëmijë.

Ata u martuan në vitin 1998 dhe u fotografuan bashkë në vitin 2008