Diskutohet për rishikimin ligjor dhe gjykatën komerciale në Kosovë

Diskutohet për rishikimin ligjor dhe gjykatën komerciale në Kosovë

Drejtori i Shoqatës së Sigurimeve të Kosovës, Sami Mazreku është takuar sot me Njomza Zejnullahun dhe Hasi Abdullahun nga USAID Contractor - Chechi Consulting.

“Takim pune me Njomza Zejnullahu dhe Hasie Abdullahu-Hajdini nga USAID Contractor - Chechi Consulting ku bashkëbiseduam lidhur me rishikimin funksional ligjor dhe Gjykatën komerciale në Kosovë”, ka shkruar Mazreki në  profilin e tij në “Facebook”.

Autor: RTKlive