Berisha: Nuk duhet lejuar që Serbia të na vendosë kushte

Berisha: Nuk duhet lejuar që Serbia të na vendosë kushte

Anton Berisha nga radhët e koalicionit Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK) dhe Partia Social Demokrate (PSD), në emisionin “Debat” në Radio Televizionin e Kosovës (RTK), ka thënë se Kiçmari ishte ambasador i Kosovës por nuk e mbështeti politikën shtetërore.

Ai tha se kjo është e dëmshme për vendin.

“Nuk mund të jesh edhe ambasador edhe opozitë”, tha ai.

Berisha tha se Kiçmari ishte ambasador shumë i mirë. Është tjetër gjë që ne kemi dallim në qëndrimet politike.

Berisha shtoi se me taksën Serbia kushtëzohet që ta njohë Kosovën shtet. Nuk duhet lejuar që Serbia të na vendosë kushte.