Mbahet konferenca `ATK në shërbim të bizneseve dhe prodhuesve vendorë`

Mbahet konferenca `ATK në shërbim të bizneseve dhe prodhuesve vendorë`

Aleanca Kosovare e Bizneseve (AKB) mban konferencën për media me rastin e vizitës së Drejtorit të përgjithshëm të Administratës Tatimore të Kosovës z. Ilir Murtezi dhe stafit të tij me temë diskutimi "ATK në shërbim të  bizneseve  dhe prodhuesve vendorë.

Gjatë këtij takimi do të marrin pjesë përfaqësues të bizneseve me qëllim të diskutimit lidhur me pengesat dhe sfidat të cilat po ballafaqohen me Administratën Tatimore të Kosovës.
 

Autor: RTKlive