Mënyrat më të mira për t’i djegur më shumë se 300 kalori brenda një ore

Mënyrat më të mira për t’i djegur më shumë se 300 kalori brenda një ore

Humbja e peshës është diçka që shumë njerëz dëshirojnë ta arrijnë.

Megjithatë, për të humbur peshë nevojitet shumë përkushtim dhe durim, e shpeshherë njerëzit dështojnë në synimin e tyre.

Nëse dëshironi të humbni peshë dhe jeni duke i kërkuar mënyrat më të mira për të djegur shumë kalori, atëherë më poshtë i keni disa prej mënyrave se si mund t’i digjni më shumë se 300 kalori brenda një ore.

Ushtrimi në makinë eliptike – 303 kalori

Ushtrimet aerobike në ujë – 334 kalori

Ushtrimet pilate – 345 kalori

Hiking – 364 kalori

Basketbolli – 485 kalori

Tenisi – 485 kalori

Vrapimi në shkallë – 546 kalori

Noti – 596 kalori

Kërcimi me litar – 716 kalori