Një i arrestuar në aeroport – kishte fletarrest ndërkombëtar

Një i arrestuar në aeroport – kishte fletarrest ndërkombëtar

Në bazë të fletarrestit ndërkombëtar është arrestuar i dyshuari mashkull shtetas i huaj dhe ai në konsultim me prokurorin është dërguar në mbajtje.

Arrestimi i tij ka ndodhur dje në aeroportin “Adem Jasharin”.