Vera Ivanova ngrit kallëzim penal edhe ndaj Zoran Milevskit

Vera Ivanova ngrit kallëzim penal edhe ndaj Zoran Milevskit

Ish-pronarja e “Diamand”, Vera Ivanova e ka zgjeruar kallëzimin penal edhe ndaj Zoran Milevskit-Kiçec, ku më herët ngriti kallëzim penal edhe kundër drejtorit të Fondit Shëndetësorë, Den Donçev dhe ministrit të Shëndetësisë, Venko Filipçe, njofton “Fokus”.

Ajo në deklaratën e saj nëpërmes avokatit të saj konfirmon se para shitjes së kompanisë te investitori suedez “Diaverum” ka pasur takim me kërkesë të Milevskit në emër të Donçev dhe nga ajo ka kërkuar gjysmat e parave nga shitja.

Ish-pronarja e “Diamand”, Vera Ivanova e ka zgjeruar kallëzimin penal edhe ndaj Zoran Milevskit-Kiçec, ku më herët ngriti kallëzim penal edhe kundër drejtorit të Fondit Shëndetësorë, Den Donçev dhe ministrit të Shëndetësisë, Venko Filipçe, njofton “Fokus”.

Ajo në deklaratën e saj nëpërmes avokatit të saj konfirmon se para shitjes së kompanisë te investitori suedez “Diaverum” ka pasur takim me kërkesë të Milevskit në emër të Donçev dhe nga ajo ka kërkuar gjysmat e parave nga shitja.


MË SHUME NGA Betimi për Drejtësi