Aston Martin DB5 në skenat aksion të filmit për James Bond

Aston Martin DB5 në skenat aksion të filmit për James Bond

Bazuar në prapaskenat, mund të thuhet se filmi ri i Aston Martin është një aksion me një veturë shumë të shkathtë.

Aston Martin do të luajë një rol shumë të rëndësishëm, në filmin ‘No Time to Die’, të agjentit të fshehtë britanik.

James Bod do të ketë në dispozicion, një Aston Martin DB5, si dhe një V8 Vantage. Mësohet, se krahas këtyre veturave, do të shfrytëzojë edhe një Land Rover Defender.

Në pamjet që janë shpërndarë, shihen lëvizjet e shkathëta të Aston Martin DB5, në skenat e filmit për James Bond, që u filmua në një lagje të vjetër në Matera të Italisë.

Kthesat e lakuara, rruga e papërshtatshme për vozitje dhe kalimtarët në rrugë, nuk ishin problem për këtë Aston Martin, që ndiqej nga një motoçikletë dhe një Jaguar XF.