Rrjedhin imazhet finale të Pixel 4XL, në prag të lansimit zyrtar

Rrjedhin imazhet finale të Pixel 4XL, në prag të lansimit zyrtar

Pas rrjedhjes së konceptit zyrtar të Pixel 4, në të zezë, dje, Evan Blass po vazhdon me imazhe të reja.

Nga e njëjta kategori, ky duket të jetë koncepti zyrtar për shtyp i Pixel 4 XL, në të bardhë.

Ashtu si në rastin e Pixel 4, ky koncept i Pixel 4 XL nuk sjell diçka të re, por shërben si një konfirmim i asaj që ne kemi parë dhe dëgjuar tashmë. 

Fotografia duket të jetë e njëjtë, meqë P4 qëndron qartë për Pixel 4, dhe data është ende data e lansimit, 15 tetor.Për më tepër se kaq, tani kemi një vështrim, në skajet e rrumbullakosura të ekranit, kornizën e madhe të sipërme të vendosur për të gjitha veglat harduerike, duke përfshirë radarin Soli, dhe rregullimin e ri të kamerës në pjesën e pasme.


MË SHUME NGA Tech