Ahmeti, Zybës: S`kërkoj azil, s`iu frikësohem atyre që i njoh mirë

Ahmeti, Zybës: S`kërkoj azil, s`iu frikësohem atyre që i njoh mirë

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka thënë se nuk e ka në plan të kërkojë azil diku.

Kjo si përgjigjje për deklaratën e anëtarit të Lëvizjes Vetëvendosje, Sali Zyba, i cili e kërcënoi Ahmetin.  

Postimi i plotë i Ahmetit:

Jam qytetar krenar i Republikës së Kosovës dhe nuk e kam synim azilin në asnjë shtet tjetër.

Nuk ja kam pas frikën kërcënuesve në asnjë rrethanë e aq më pak disave që i njoh mirë.

Urime miq të mi! Kosova ka mjaft probleme për me i zgjidh.