Mbahet “Konferenca Ndërkombëtare e Gjeoshkencës”

Mbahet “Konferenca Ndërkombëtare e Gjeoshkencës”

Sot do të mbahet“Konferenca Ndërkombëtare e Gjeoshkencës”.

Në këtë konferencë dyditore, marrin pjesë studiues dhe shkencëtarë nga shumë vende evropiane dhe nga rajoni.