Euro e qendrueshme ndaj dollarit amerikan

Euro e qendrueshme ndaj dollarit amerikan

Monedha e përbashkët euro ishte në nivele të qendrushme mëngjesin e kësaj të enjteje kundrejt dollarit amerikan dhe u këmbye me 1.0986 euro për dollarë amerikanë.

Edhe jeni ishte në nviele të qëndrueshme kundrejt dollarit amerikan dhe u këmbye me 107.56 jen për dollarë amerikanë.

Indeksi i dollarit amerikan që e krahason atë me gjashtë prej homologëve më të rëndëishëm të grupit ra me 0.1 për qind, në 98.995. DXY.

Franga zviceriane avancoi me 0.1 për qind kundrejt dollarit amerikan dhe u këmbye me 0.9946 franga zviceriane për dollarë amerikanë.

Paundi britanik u rrit me 0.2 për qind kundrejt dollarit amerikan dhe u këmbye me 1.2227 paund britanik për dollarë amerikanë.

Lira turke humbi pikë mëngjesin e kësaj të enjteje kundrejt dollarit amerikan dhe u këmbye me 5.8777 lira turke për dollarë amerikanë.

Dollari australian avancoi me 0.3 për qind kundrejt dollarit amerikan dhe u këmbye me 67.45 dollarë australianë për dollarë amerikanë.

Yuan-i kinez avancoi me 0.3 për qind kundrejt dollarit amerikan dhe u këmbye me 7.1148 yuan për dollarë amerikanë.

Autor: RTKlive