Publikohen raportet e ndërtimit të rreth rrotullimeve në Lakrishtë dhe Arbë

Publikohen raportet e ndërtimit të rreth rrotullimeve në Lakrishtë dhe Arbë

Sot do të mbahet konferencë e përbashkët të organizatave: Lëvizja FOL, Çohu, INPO, Instituti Columbus dhe Open Data Kosovo, në të cilën do të prezantohet RAPORTI I MONITORIMIT TË AKTIVITETIT TË PROKURIMIT: Rreth rrotullimi Lakrishtë - Rreth rrotullimi Arbëri. 

Në këtë konferencë do të shpalosen gjetjet që kanë hasur organizatat në procesin tenderues të projektit “Rreth rrotullimi i Lakrishtës”.


MË SHUME NGA Nacionale