Sot mbahet konferenca “Business and Education”

Sot mbahet konferenca “Business and Education”

Universiteti "Haxhi Zeka" në Pejë sot organizon konferencën "Business and Education: Challenges and Opportunities", e cila do të mbahet në ambientet e Fakultetit Juridik.

Qëllimi i konferencës është të bashkojë aktorët kryesorë nga komuniteti i biznesit të Kosovës dhe sektori i Arsimit të Lartë për të diskutuar sfidat dhe mundësitë në të dy sektorë

Fillimisht në ndryshimin dhe zgjerimin e misionit të IAL-ve në eksplorimin e qasjeve të reja për afrimin me nevojat e tregut të punës dhe trajtimin e cilësisë ekzistuese dhe mospërputhjet e aftësive, si dhe nxitjen e stazhit ndërkombëtar dhe kombëtar për punësimin e studentëve. 

Autor: RTKlive


MË SHUME NGA Nacionale