Ky është programi i nesërm në `Mirëmëngjesi Kosovë`

Ky është programi i nesërm në `Mirëmëngjesi Kosovë`

Nesër në emisionin e mëngjesit "Mirëmëngjesi Kosovë", në Radio Televizionin e Kosovës (RTK), do të diskutohet për tema të ndryshme, për të cilat do flasin mysafirët e ftuar.

Mysafirët e parë do të jenë Visar Sadiku, specialist i psikologjisë klinike dhe Imri Zabeli, specialist i psikologjisë klinike, të cilët na njoftojnë më detajisht për psikologët klinikë për mospranim në QKUK.

Ndërsa mysafir tjetër do të jetë Rrezart Galica, artist, i cili flet për pjesëmarrjen në konkursin e dizajnit në Meksikë.

Emisioni i mëngjesit “Mirëmëngjesi Kosovë”, përpos bisedave në studio dhe lidhjeve të drejtpërdrejta nga vende të ndryshme të Kosovës, sjellë për shikuesit edhe storie të ndryshme të përgatitura nga gazetarët e RTK-së.