Rinumërohet 83 vendvotimeve

Rinumërohet 83 vendvotimeve

Rinumërimi i votave të 530 vendvotimeve po vazhdon në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve, ku deri në orën 16:00, janë numëruar 83 vendvotime.

Kështu ka thënë zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi, sipas të cilit rinumërimi po vazhdon pa probleme.

Rinumërimi i 530 vendvotimet po bëhet pas vendimit të KQZ-së.