Shoqata e Sigurimeve e PK-ja pjesmarrës në “Ditët e Sigurimeve në Kroaci”

Shoqata e Sigurimeve e PK-ja pjesmarrës në “Ditët e Sigurimeve në Kroaci”

Drejtori Ekzekutiv i Shoqatës së Sigurimeve të Kosovës Sami Mazreku dhe Jeton Rexhepi, Nënkolonel i Policisë së Kosovës bashkërisht me përfaqësues të industrisë së sigurimeve në Kosovë po marrin pjesë në Konferencën Ndërkombëtare dy-ditore “Ditët e Sigurimeve në Kroaci”, e cila organizohet nga Shoqata e Sigurimeve të Kroacisë në Opatija.

Në konferencë janë të pranishëm më shumë se 500 profesionist të industrive të sigurimeve nga mbarë bota. 

Autor: RTKlive