Mblidhet komisioni, diskutohet depolitizimi i KQZ-së

Mblidhet komisioni, diskutohet depolitizimi i KQZ-së

Komisioni i Reformës Zgjedhore është duke diskutuar propozimet e ekspertëve që synojnë depolitizimin e KQZ-së dhe procesit të monitorimit dhe numërimit të votave në zgjedhje.

Për më shumë detaje ndiqni lidhjen direkte nga kryesia e Kuvendit ku ndodhej gazetari ynë Muhamed Veliu, gjatë edicionit informativ të orës 12