E zhdukur që dy ditë, familja kërkon ndihmë për gjetjen e 59-vjeçares

E zhdukur që dy ditë, familja kërkon ndihmë për gjetjen e 59-vjeçares

Po bëhen dy ditë që Remzije Mustafa nga Prishtina është zhdukur.

Njëri nga fëmijët e saj ka kërkuar ndihmë nga qytetarët për ta gjetur atë.

Sipas informatave ajo ka dal nga shtëpia të mërkuren nga ora 17:00 dhe ende nuk dihet asgjë për fatin e saj.

Luten të gjithë qytetarët që nësë kanë ndonjë informatë të lajmërohen në 044226678.