Arrijnë tavolina dhe llamba për sallat operative në QKUK dhe për spitalet

Arrijnë tavolina dhe llamba për sallat operative në QKUK dhe për spitalet

Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës (ShSKUK) ka blerë tavolina dhe llamba për sallat operative në QKUK dhe për spitalet e përgjithshme.

“Tavolina dhe llamba për salla operative në QKUK dhe spitale të përgjithshme, që janë duke u montuar, pasi kanë arritur javën e kaluar, si pjesë e një kontingjenti me pajisje mjekësore, të blera nga ShSKUK”, është bërë me dije në njoftimin e ShSKUK-së.

Fotografia e QKUK- Shskuk  info

 

 


MË SHUME NGA Shëndetësi