Bien çmimet e naftës

Bien çmimet e naftës

Çmimet e naftës shënuan rënie mëngjesin e kësaj të mërkure.

Kështu, treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, ranë me 1.53 dollarë amerikanë dhe u tregtuan me 60.91 dollarë amerikanë për fuçi.

Ndërsa treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, ranë me 1.84 dollarë amerikanë dhe u tregtuan me 55.21 dollarë amerikanë për fuçi.

Indeksi i çmimit të arit u tregtua me 1,474.30 dollarë amerikanë për onz.

Autor: RTKlive