Konfirmohet, Samsung Galaxy S11 do të lansohet me bateri masive

Konfirmohet, Samsung Galaxy S11 do të lansohet me bateri masive

Thashethemet na kanë dhënë disa informacione rreth specifikave në serinë e ardhshme Samsung Galaxy S11.

Kemi parë paraqitje të koncepteve të çdo varianti në serinë S11, dhe disa foto nga jeta reale pothuajse na kanë dhënë konfirmim.

Vetëm javën e kaluar, zbuluam se bateria në S11 + do të ishte gjigande, me 5.000mAh, por tani kemi konfirmim e plotë për madhësinë e saktë të baterisë brenda versionit të rregullt të Galaxy S11.

Samsung Galaxy S11 i ardhshëm do të vijë me një bateri 4.500mAh.

Ky informacion konfirmohet nga një certifikim i gjetur në bazën e të dhënave SafetyKorea.

Imazhi i gjetur është pak i paqartë, por është e mundur të përcaktohet kapaciteti tipik prej 17,37Wh, dhe me 3.86V aktual të Samsung, na jep saktësisht 4500 mAh.

Në fund, zbulohet se kjo bateri prodhohet nga ITM Semiconductor në Vietnam.