Shkathtësia me të cilën lëvizë Ford Bronco do ta brengosë shumë Jeep

Shkathtësia me të cilën lëvizë Ford Bronco do ta brengosë shumë Jeep

Tregu i makinave SUV pritet të ketë ndryshime të mëdha, pas lansimit të Ford Bronco

Me të njëjtën platformë sikur Ford Ranger, Bronco i ri është përshtatur mirë si makinë e kombinuar në mes të SUV dhe pickupit të vogël.

Kjo është hera e parë që Ford Bronco, është një kërcënim i vërtetë për Jeep Wrangler, që ka një numër shumë të madh të adhuruesve.

Por, shfaqja e kësaj makine duke lëvizur nëpër terrene të vështira, do të jetë një shqetësim për shumë kompani që prodhojnë makina të ngjashme.

Mënyra e shkathtë me të cilën lëvizë Bronco, do ta brengosë shumë Jeep, sepse është e një kapaciteti të lart.

Dominimit të Jeep, si një makinë për të gjitha terrenet, mund t’i vjen fundi, nëse Bronco do të del nga prodhimi, me po këtë kapacitet që shihet duke lëvizur.