"Këngë moj buçit në male" vjen në një version "remix"

"Këngë moj buçit në male" vjen në një version "remix"

Kënga "Këngë moj buçit në male" vjen në një version "remix" nga Fatjon Miftari dhe Mbresa.

Kënga është realizuar nga "Diverse Music". Ky bashkëpunim u lansua sot në "youtube" dhe kënga u promovua edhe në një klub në Prishtinë.