Grabisin para nën kërcënimin e armës

Grabisin para nën kërcënimin e armës

Një person ka raportuar se derisa kishte përfunduar punë dhe ishte duke shkuar me veturë në shtëpinë e tij, dy persona të panjohur, e kanë sulmuar dhe nën kërcënim të armëve i kanë grabitur një shumë parash dhe janë larguar në drejtim të panjohur.

Rasti ka ndodhur mbrëmë në fshatin Bubavec të Gjakovës.