Digjet një shtëpi në Hoqë të Madhe

Digjet një shtëpi në Hoqë të Madhe

Një femër ka raportuar se një pjesë e shtëpisë së saj është përfshirë nga zjarri.

Rasti ka ndodhur në fshatin Hoqë e Mdhe të Gjakovës. Në vendin e ngjarjes kanë dal njësitë policore si dhe ekipi i zjarrfikësve të cilët e kanë lokalizuar zjarrin.

Përveç dëmeve materiale nuk ka pasur persona të lënduar.