​Serbi i dehur dëmton katër vetura

​Serbi i dehur dëmton katër vetura

Një serb është arrestuar në veri të Mitrovicës, pasi që i njëjti nën ndikim të alkoolit me veturë ka dëmtuar katër vetura të serbëve të tjerë.

Po në veri, persona të pa njohur kanë depërtuar me forcë në lokalin e një serbe dhe kanë vjedhur para të gatshme në euro dhe dinar.

Njësia përkatëse policore është duke hetuar rastin.