Princ Harry dhe Meghan Markle do t’ia kthejnë paratë taksapaguesve

Princ Harry dhe Meghan Markle do t’ia kthejnë paratë taksapaguesve

Princi Harry dhe Meghan Markle do të ndihmojnë në pagimin për sigurinë e tyre – nëse skemat e tyre për të bërë para pas daljes nga familja mbretërore do të jenë të suksesshme, sipas një raporti.

Duka dhe Dukesha e Sussex janë ofruar që të rimbursojnë taksapaguesit për koston e sigurisë për angazhimet e tyre të biznesit privat që nuk janë të lidhura me ngjarjet mbretërore.

Ata do të fillojnë të paguajnë sa më shpejt që planet e tyre të reja, jo-mbretërore të biznesit – dhe sa do të paguajnë do të varet në masë të madhe nga paratë që ata mund të sjellin, thotë raporti.