Një grua u mbyll në banesë dhe u keqtrajtua, arrestohet i dyshuari

Një grua u mbyll në banesë dhe u keqtrajtua, arrestohet i dyshuari

Policia në Leposaviq raporton se një femër shtetase e Serbisë ka njoftuar se i dyshuari i komunitetit boshnjak, e ka mbyllur atë në banesë dhe duke e keqtrajtuar dhe kanosur.

I dyshuari është arrestuar dhe pas intervistimit me vendim të prokurorit dërgohet në mbajtje.