Ndahet nga jeta Nicholas Parsons, një figurat më në zë të BBC

Ndahet nga jeta Nicholas Parsons, një figurat më në zë të BBC

Nicholas Parsons, prezantuesi veteran i emisioneve në TV dhe i programit në radio “Vetëm një minutë”, ka vdekur në moshën 96 vjeçare pas një sëmundjeje.

Një deklaratë e lëshuar nga agjenti i tij, Jean Diamond, në emër të familjes së tij, thoshte: “Nikolla ndërroi jetë në orët e para të 28 janarit pas një sëmundjeje në moshën 96 vjeç. ”

Lindur në Grantham, Lincolnshire dhe u arsimua në Londër, ai fillimisht filloi karrierën e tij si aktor, duke u shfaqur në shfaqjet në West End përfshirë Boeing-Boeing dhe filma, dhe më vonë duke u bërë njeriu i drejtpërdrejtë për komedin Arthur Haynes në fund të viteve 1960.