Remark on the launching on the project

We have started our project for RTK since the beginning of October. Within the scope of 2 years plan, we would like to support the development of the capacity of RTK. Through this project, we really hope mutual understanding and cooperation between Kosovo and Japan will enhance.

 

Ne kemi filluar projektin tonë për RTK-në që nga fillimi i tetorit. Brenda fushëveprimit të planit gjate 2 viteve , ne do të dëshironim te perkrahim zhvillimin e kapacitetit të RTK-së. Përmes këtij projekti, ne me të vërtetë shpresojmë se mirëkuptim te ndërsjellë dhe bashkëpunimi mes Kosovës dhe Japonisë do të ritet.

 

Počeli smo naš projekat za RTK vec od samog pocetka oktobra .U okviru
plana od 2 godine ,želeli bismo da podržimo razvoj kapaciteta RTK-a. Kroz ovaj projekat, zaista se nadamo da ce se uzajamno razumevanje i saradnja između Kosova i Japana uvecati.

Yasuhiro NAGASAKI project leader

 

コソボでの技術プロジェクトがå§ã¾ã‚Šã¾ã—た。コソボの首都プリシュティナにあã‚公共放送RTKで、機材の更新や番組制作技術の強化等を目指す2年間のプロジェクトです。私たちの活å•ãŒã€ã‚³ã‚½ãƒœã®ãƒ¡ãƒ‡ã‚£ã‚¢ã®ç™ºå±•ã«å°‘しでも役ç«ã¦ã°å¬‰ã—いと思います。また、この取り組みを通じて、コソボと日本の交流が一層進むことを期待しています。
プロジェクト・リーダー 長﨑泰裕