21:58

26.01.2020

21:58

26.01.2020

Radio Kontakt Plus

Na putu Priština –Jarinje, kod mesta Klik u opštini Leposavić, danas u 14.30 časova dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su dve osobe povređene.

Regionalni portparol Kosovske policije poručnik Branislav Radović za Kontakt plus radio navodi da je do saobraćajne nezgode došlo kada je automobil Audi A4 crne boje, kragujevačkih registarskih oznaka, izleteo s puta i prevrnuo se.

Tom prilikom povređeni su vozač M.S. (1964) pripadnik Kosovske policije i njegova ćerka Z.S. (2002), kazao je Radović I istakao, da su tom prilikom oba lica zadobila telesne povrede.

“Oba lica su transportovana do KBC-a u Severnoj Mitrovici. Tom prilikom je ustanovljeno da je M.S. pretrpeo prelom prvog slabinskog pršljena i zadržan je na odeljenju ortopedije, dok je devojčica Z.S. imala lakše telesne povrede skočnog zgloba I zadržana je na odeljenju hirurgije”, kazao je on.

Vozač je alko-testiran i utvrđeno je da nije imao prisustvo alkohola u dahu.

Uviđaj je izvršila Regionalna istražna jedinica drumskog saobraćaja, a o slučaju je obavešten i Policijski inspektorat Kosova, obzirom da je povređeni pripadnik Kosovske policije.

Istraga se nastavlja.