18:14

22.11.2020

18:14

22.11.2020

RTK2, RTK, Gazeta Express

Ministar unutrašnjih poslova istovremeno potpredsednik Demokratskog saveza Kosova Agim Veljiu rekao je da Samoopredeljenje ne zna da preduzme akcije koje su korisne za Kosovo, već samo zna kako da napadne institucije zemlje Molotovljevim koktelima.

Bivši gradonačelnik Podujeve u nekoliko uzastopnih mandata kaže da je kandidat PS Špejtim Bulići uzurpator i da je njegova kuća izgrađena na imanju opštine.

„Uopšte ne komentarišem njihove postupke, ali oni ne znaju ništa drugo da rade, samo da iznose klevete i optužbe, ne znaju bilo kakvu mudru akciju da urade za svoju zemlju. Oni znaju samo da iznose optužbe i laži, znaju da napadaju državne institucije Molotovljevim koktelima i one koji su ih napali. Oni optužuju nekoga, a imaju svog kandidata uzurpatora javne imovine, koji je kuću sagradio na imanju opštine, iako su građani sigurni da on neće štititi interese opštine, kada je i sam uzurpator“, rekao je Veljiu.

Valjiu je uveren u pobedu njegovog DSK na izborima u Podujevi, navodeći da će se to dogoditi u prvom krugu.

"Uveren sam da će DSK ponovo voditi opštinu Podujevo, jer ima dobru vladu, do danas nema korupcijske afere i kršenja zakona, niti oštećenja državne imovine, dok je njihov kandidat uzurpator i ima sagrađenu kuću na imanju opštine".