15:32

07.06.2019

15:32

07.06.2019

Darko Mirković, RTK2

Kako prenose podgoričke "Vjesti", pojedini igrači iz Srbije koji nastupaju za reprezentaciju Crne Gore, bili su izloženi pritiscima da ne igraju večeras protiv selekcije Kosova u utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koja se igra večeras u Podgorici od 20 sati i 45 minuta.

Pritisci na Mirka Ivanića, Filipa Stojkovića, Marka Simića i Vukana Savićevića dolaze iz beogradskih klupsko-navijačkih struktura, pišu "Vjesti".

"Ako ste Srbi nećete igrati protiv Kosova", glasila je jedna od poruka.

Medijski pristisak pretvorio se u direktne poruke, pa kako prenose crnogorski portali, pitanje je u kom će se sastavu večeras pojaviti reprezentacija Crne Gore u duelu sa Kosovom.

Poslednje  informacije koje stižu iz Podgorice govore da selekciju Kosova sa klupe  neće predvoditi Ljubiša Tumbaković, dok u sastavu neće biti Filipa Stojkovića i Mirka Ivanića.

Umesto Tumbakovića na klupi Crne Gore sedeće njegovi pomoćnici Dragoje Leković i Miodrag Džudović, dok se igranje preostala tri igrača iz Srbije Adama Marušiča, Marka Simića i Vukana Savićevića za sada ne dovodi u pitanje.