21:38

15.05.2019

21:38

15.05.2019

Radio Kontakt Plus

Na konferenciji za medije održanoj danas u Evropskoj kući u severnom delu Mitrovice, javnosti su se predstavili učesnici likovne kolonije, istanbulski bend “Blues Attack!” i "Beogradski Soul Sextet", gosti ovogodišnjeg 17. "North City Jazz & Blues" festivala.

Članovi benda “Blues Attack!” strpljivo su odgovarali na pitanja novinara, a između ostalog, kazali su da je prema njihov mišljenju, sinoćni nastup u "Mitrovičkoj školi roka" u južnom delu Mitrovice bio uspešan, kao i da im je veoma drago što mogu da daju svoj doprinos ovom festivalu muzike.

Pozvali su publiku da dođe i isprati njihov večerašnji nastup u "Soho" baru u Severnoj Mitrovici.

Podsetimo, danas je u kafe-baru "Incognito" nastupio "Beogradski Soul Sextet".

Zatim su predstavljeni umetnici, koji su prethodnih nekoliko dana pod "dirigentskom palicom" Vasilja Adžića, koji je ujedno i selektor likovne kolonije, učestovali u koloniji kolektivne slike.

U prostorijama PKC "Akvarijus" zainteresovani će od 18h biti u prilici da pogledaju neuobičajene i unikatne radove učesnika likovne kolonije koji su nastali u prethodnih pet dana.

"North City Jazz & Blues" festival se nastavlja večerašnjim nastupima bendova “Blues Attack!” i "James Brown tribute" u "Soho" baru, u Severnoj Mitrovici.