09:59

11.08.2019

09:59

11.08.2019

Mirjana Radovanović, RTK1

Svetski ekološki najprihvatljiviji Envision festival je spreman za svoje 10 izdanje. Održaće se od 17. do 24. februara 2020 u Rancho La Merced u blizini Bahia Ballena, Uvita, u srcu Kostarike.

Envasion festival je više od muzike. Program obuhvata različite aktivnosti kao što su jahanje, ronjenje, časovi surfovanja, kanjoning i obilasci vodopada. Envision organizuje širok spektar vellness radionica na kojima su predavači najuzbudljiviji umovi u jogi i herbologiji.

Ukoliko odlučite da posetite Envision, dobro je znatii i nešto o vrhunskom Eko čvorištu. Eco Hub! Tim eko stručnjaka se trudi danonoćno da obezbedi da se svaki otpad sortira tamo gde je to moguće. Ne radi se samo o recikliranju. Radi se o vernoj misiji da Envision festival bude najbolje iskustvo ljude i planetu.

Festival se odrzava u "južnoj zoni" pacifičke obale Kostarike. Magično mesto gde se šumska planinska kiša susreće sa toplim pacifičkim okeanom. Ovo mesto bukvalno zuji životom. Ljudi su ljubazni i prijateljski raspoloženi. Pura Vida!

U Svetilištu za isceljenje, možete naći raznovrse terapije, terapija bioenergijom, izlečenje zvukom i duhovnim kanalisanjem.

Kao alternativa za prvu pomoć zapadne medicine, jedinstvena ponuda na Envision-u je “Free Herbal Clinic”, na čelu sa jednim od najpoznatijih kliničkih travara u Sjedinjenim Državama, 7Song. Učesnici imaju mogućnost da odaberu istočnu lekovitu medicinu.

“Bar Herbal Elikir” nudi bezalkoholne, organske, tradicionalne biljne koktele napravljene od lokalnih organskih sastojaka sa Kostarike i iz Severne Amerike.

Envision je divno mesto za decu! Od početka nastanka festivala, deca su svojom neograničenom energijom i radoznalošću doprineli vajbu i etosu festivala.

Kao deo pomoći da se uvede više porodica u život festivala Envasion, obezbedjen je besplatan pristup deci ispod 12 godina.