17:46

31.08.2019

17:46

31.08.2019

Mirjana Radovanović, RTK1

Iako je doživela uspeh u protekle dve godine, DJ karijeru je započela još pre pune decenije, uz celonoćne setove kao rezident u belgijskom klubu Labyrinth, da bi danas nastupala u najvećim metropolama, od najčuvenijeg londonskog kluba fabric pa do čak četiri kompletno rasprodata nastupa u Rimu u jednoj godini.

U okviru ovogodišnjeg Amsterdam Dance Eventa imaće i sopstveni festival, a na centralno mesto u svom programu upisali su je i festivali poput Sonara, Time Warpa, Movementa i desetina drugih.

Na glavnoj festivalskoj lokaciji, u Velikom Hangaru Luke Beograd, u petak, 8. novembra pridružiće joj se i trenutno najpopularniji rezident famoznog berlinskog kluba Berghain i zvezda u strelovitom uspunu, Max Kobosil.

Sa njima u Srbiju prvi put stiže i produkcijski duo Joyhauser čija izdanja danas odjekuju sa najvećih pozornica sveta, baš kao i Farrago, zvezda izdavačke kuće Lenske, kako prijatelji zovu Amelie.

Domaću podršku pružiće im beogradska zvezda u usponu Sugar Lobby, a u narednim nedeljama biće poznati izvođači za subotu, 9. novembra, okupljeni u gigantskom hangaru koji se nalazi u industrijskom okruženju rečne luke tik pored Dunava, udaljenom na svega 1,5km od Trga republike.

Prošle godine, Beograd je ugostio novi No Sleep festival, koji je tokom tri noći i četiri dana na 12 festivalskih lokacija u danonoćnom programu, okupio neke od najtraženijih svetskih izvođača u kombinaciji sa herojima underground scene i zvezdama čije vreme tek dolazi.