08:44

04.03.2020

08:44

04.03.2020

B92, Klix

Franšiza "Paklene ulice" filmova mogla bi da dobije novog člana ekipe, prenosi Skrinrant. Naime, poznati glumac Ben Stiler bi uskoro trebalo da počne sa snimanjem prve scene novog nastavka filma.

Neverovatne vesti stižu u susret fanovima popularne franšize filmova o ljubiteljima automobila i brze vožnje. Prema poslednjim informacijama, Stiler će se pojaviti u devetom nastavku ovog filma, prenosi Kliks. Svakako je interesantno da ove vesti stižu upravo sada, samo dva meseca pre premijere filma, koja je zakazana za maj ove godine. Uz to, fanovi se nisu nadali novim likovima u filmu, s obzirom da se u franšizi pojavilo i više nego dovoljno likova. No, za filmove koji su ostvarili zaradu koja prelazi pet milijardi, čini se da reč "previše" ne postoji ni u jednom segmentu.

Deveti nastavak popularnog filma na veliko platno vraća Vina Dizela, Mišel Rodrigez,Tajrosa Gibsona, Ludakrisa, Džordanu Bruster i Natali Emanuel. Uz to, u novom ostvarenju pojaviće se i Džon Sin kao i Šarliz Teron.

Kako navodi Skrinrant, Stiler će svoje scene početi da snima uskoro, a s obzirom na to da je većina snimanja filma završena u novembru 2019. godine, nagađa se da će njegove scene biti snimane bez ostatka ekipe u kadru.