17:02

18.06.2020

17:02

18.06.2020

Mirjana Radovanović, RTK1

Velika proslava dvadesetog rođendana Exita donosi u prvoj od nekoliko objava više od 40 globalnih i regionalnih zvezda čijim će ekskluzivnim nastupima ovog leta, od 13. do 16. avgusta svedočiti cela planeta.

Robin Schulz, Amelie Lens, Paul Kalkbrenner, Boris Brejcha, Artbat, Nina Kraviz, Tale of Us, Black Coffee i Ofenbach predvode moćan program superstarova koji su svoj put do Novog Sada potvrdili činjenicom da je EXIT ponovo pronašao izlaz i postao najveća festivalska vest godine! Dve glavne bine, impresivan Main stage i legendarna mts Dance Arena, zajedno sa progresivnom elektronskom binom No Sleep Novi Sad, u prvi talas uključili su imena koja su na tvrđavi beležila svoje istorijske nastupe.

Premijerno na tvrđavu stiže Robin Schulz, koga će pratiti hitmejkeri Burak Yeter, DJ Regard, Ofenbach, kao i tvorci drum’n’bassa i prvi Exitovi hedlajneri u ekskluzivnom back2back setu, Roni Size i LTJ Bukem potpomognuti Dynamite MC-jem. Na mts Dance Arenu dolaze imena elektronske scene koje će predvoditi Nina Kraviz i Amelie Lens, kao i producent Paul Kalkbrenner. Uz njih tu su i Boris Brejcha, Black Coffee i Meduza, DJ tandemi Tale of US i ARTBAT i ekskluzivni b2b dueti, Denis Sulta b2b DJ Tennis, te Dax J b2b Kobosil! NSNS bina predstaviće impresivnu postavu koju čine 999999999 live, Francois X, Juliana Huxtable, Monosaccharide, Marcel Dettmann te VTSS i SPFDJ u posebnom back 2 back setu.

Kao i na prvom Exitu, fanovi iz regiona spojiće se uz dobro poznata imena kao što su Laibach i Obojeni program, Massimo, Goblini, Buč Kesidi, Marko Nastić, Dejan Milićević, Insolate, Andrew Meller, Ilija Djoković, Kristijan Molnar, Coeus, Space Motion, After Affair, Lag, Monosaccharide i Bokee.

U prodaji su četvorodnevne ulaznice i trenutno je dostupna svega četvrtina smanjenog kapaciteta ulaznica.

Vidimo se na rodjendanu Exita.