13:59

30.06.2020

13:59

30.06.2020

Mirjana Radovanović, RTK

U duhu proslave svog dvadesetog rođendana na Petrovaradinskoj tvrđavi od 13. do 16. avgusta, EXIT sprema i veliko beogradsko zagrevanje 10. i 11. jula pod nazivom “No Sleep till EXIT”.

Na prostoru ispred kolosalnih silosa “Žitomlina” na Dorćolu, tik uz Dunav, nastupiće  DJ duo  ARTBAT, kojima će to biti prvi međunarodni nastup posle četiri meseca pauze! Biće to ujedno i prilika da u Beogradu predstave njihov novi planetarni hit “For A Feeling”, koji se ne skida sa svetskih radio stanica još od objave u aprilu.

Uz ukrajinski DJ duo, u subotu 11. jula nastupiće još i regionalna DJ ikona Marko Nastić, naš DJ i producent u usponu Coeus, kao i jedan od bardova beogradske DJ scene poslednjih godina, Kristijan Molnar.

Samo dan ranije, u petak 10. jula, ispred silosa “Žitomlina” na Dorćolu nastupiće i maestralni splitski reper Vojko V, popularni beogradski alt-rokeri Artan Lili, alter-pank bend Ide Prester MaiKA, osiječki hit treper z++, domaća rep senzacija Spejs Noksi, te nekadašnji DJ iz FAM kolektiva Enzzy i autor najvećeg trep hita prošle godine “Ide gas”, Britni! 

Ceo vikend zagrevanja kojim i zvanično počinje obeležavanje dvadesetog rođendana Exita, otvoriće misteriozni DJ i svojevrsna amajlija EXIT tima, Lutemania.

Svi koji imaju ulaznice za EXIT, mogu svoju ulaznicu za prvu noć da dobiju potpuno besplatno, uz obaveznu prijavu putem ovog kratkog onlajn formulara, a nakon prijave neophodno je da se na događaj ponese lični dokument, kao i EXIT ulaznica u fizičkoj ili elektronskoj formi, kako bi bila validirana na ulazu i nastavila da važi za EXIT u avgustu.