14:28

07.04.2021

14:28

07.04.2021

Nova S

Pevačica Nada Topčagić poslednjih mesec dana ne zna gde se nalazi. Otkako je doživela slavu na svetskom novou zahvaljujući proslavljenom fudbaleru Zlatanu Ibrahimoviću, koji je slavio 500. gol uz njen hit "Jutro je", a potom je uz istu pesmu bio ispraćen na italijanskom festivalu "Sanremo", pevačica je potpuno zapostavila sve obaveze, zbog čega se i požalila u razgovoru za Nova.rs.

Na sve to, kada je dobila informaciju da se njena numera, koju je snimila davne 1989. godine, plasirala na četvrto mesto italijanske top liste, ona je zbog uzbuđenja sigurno zaboravila da se zove Nada Topčagić.

Budući da je bila rastrzana na sve strane i da je svakodnevno snimala emisije, ona je zaboravila da na brigu o nekretninama koje poseduje u Srbiji i regionu. U razgovoru za Nova.rs se požalila da je nakon dužeg vremena za vikend otišla u svoju vikendicu u Stare Banovce i obavila sve zapostavljene poslove.

“Ovo je neverovatno. Ej, da ja potpuno batalim svoje obaveze! Ma, idi! Ne znam gde sam. Toliko me je ljudi zvalo. Više ne znam ni s kim sam pričala, ni gde sam išla. Ali, tako je to kad imaš hit koji je star 32 godne. Znaš li ti šta je Sanremo?! Ma ćao”, prvo se pohvalila Nada, a onda je zakukala.

“Čoveče, zbog ovog ludila i Zlatana Ibrahimovića zapostavila sam baštu u Banovcima. Kad sam sa Zlatkom otišla za vikend, imala sam šta da vidim. Sve je zaraslo, trava do kolena, a kuća kao da je pala atomska bomba. Oboje smo zasukli rukave i bacili se na posao. Kosila sam, orala, drljala…. Ma svašta nešto. U kući sam napravila generalku, tako da je sada sve cakum-pakum”, ispričala nam je Nada.