21:37

05.05.2021

21:37

05.05.2021

Independent, N1

Vojvotkinja i vojvoda od Kembridža, Vilijam i njegova supruga Kejt objavili su da su pokrenuli sopstveni Jutjub kanal.

U tvitu koji su obajvili danas napisali su – „Sada smo na Jutjubu“ – dodavši i link za sve pratioce, prenosi Independent.

Najpre su, kao najavu Jutjub kanala, objavili klip u kojem su prikazani kako obavljaju brojne kraljevske dužnosti, sa detaljima iza kamere koje javnost do sada nije imala prilike da vidi.

Na snimcima su prikazani krajnje neformalno i opušteno, što nije način na koji se kraljevska porodica ranije prikazivala.

Sa ovom praksom su počeli prethodne nedelje, kada je objavljen porodični video, u čast desete godišnjice njihovog braka. Oni su podelili srećne momente svoje porodice, dok sa svoje troje dece, princom Džordžom, princezom Šarlotom i princom Luisom šetaju šumom, igraju se na plaži i peku kolačiće na vatri, što je ocenjeno kao neobično ličan i sentimentalan potez članova monarhije.

U jednom od objavljenih videa snimljenih iza scene, princ Vilijam kaže Kejt: „Pazi šta ćeš reći, jer ovi momci sve snimaju“, na šta je ona odgovorila – „znam“.

U drugom videu, snimljenom na Dan svetog Patrika, Kejt kaže svom suprugu: „Ne moraš da ‘kotrljaš’ to ‘r'“.

Objava Kejt i Vilijam dolazi samo 24 sata pošto je vojvotkinja od Saseksa Megan Markl obnarodovala da piše prvu knjigu za decu „Klupa“ (The Bench), inspirisanu pesmom koju je spevala za svog supruga Harija na Dan očeva, mesec dana nakon što se rodio njihov sin Arči.