Naten me Fatmir Spahiun

RETH PROGRAMIT

“Naten me Fatmir Spahiun” është emision, i drejtpërdrejtë në RTK (Radio Televizionin e Kosovës). E hene, marte dhe merkure jane ditet e rezervuara te emisionit i cili fillon nga ora 23.00 deri në 00:00. "Naten me Fatmir Spahiun" ka filluar të transmetohet me 08 Shkurt 2016 dhe ka krijuar një audiencë të madhe në Kosovë dhe jashtë saj, me mysafirë të të gjitha profileve. Ky emisioni i nates në RTK përgatitet nga ky ekip: Autor / Fatmir Spahiu Redaktore / Producente - Merita Marteti Skenarist / Arberesh Dalipi Gazetare: Alketa Godanci dhe Elira Selimi Organizatore: Gyltene Krasniqi
  • Emetimi: HANE - MËRKURE, ora 23:00 - 00:00
  • Kohezgjatja: 60 min